Uses'den Dekanlığımıza Ziyaret
USES'den Dekanlığımıza ziyaret

Uzaktan Sağlık Eğitimi Sistemi (USES) ve Eğitim Programlarının Ulusal ve Uluslararası Düzeyde Akreditasyonu projesi kapsamında USES'den dekanlığımıza bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarette mühendislik fakültesinin MÜDEK deneyimleri konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuştur. Toplantıya, aşağıda isim görev ve yetkileri belirtilen USES yetkilileri, SAÜ Eğitim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Firdevs Karahan, Dekanımız Prof.Dr. Orhan Torkul, dekan yardımcılarımız, UZEM Müdürü Yrd.Doç.Dr. Zekeriya Parlak, SAÜSEM Müdürü Doç.Dr. Hayrettin Zengin katılmışlardır.

Doç. Dr. Sema ZERGEROĞLU, Eğitim Proje ve Arge Daire Başkanı, Patoloji Uzmanı, Proje Yürütücüsü,

Nesibe ÜZEL, Eğtim program planlama, Ebe, Yetişkin Eğitimi Bilim Uzmanı, Proje Yürütücüsü,

Ayşe Gül KARAKOÇ, Eğitim İletişim / destek, Hemşire, İzleme Değerlendirme, Proje Birim Sorumlusu,

Semra ÖZBALCI, Eğitim program planlama, Doktor, İzleme Değerlendirme, Proje Birim Sorumlusu,

Bestami ÇİFTÇİ, Ölçme Değerlendirme, Uygulama Sorumlusu,

Halil İbrahim ÇOLAK, Grafik Tasarım, Uygulama Sorumlusu,

Fevzi KARTAL, Sistem ve Yazılım Uzmanı, Uygulama Sorumlusu,

Selda CAN, Grafik Tasarım, Uygulama Sorumlusu,

Ferda GÜRBÜZ, Eğitim destek, Uygulama Sorumlusu.