Mühendislik Fakültesi'nden Agdaş'a Ziyaret
Mühendislik Fakültesi'nden AGDAŞ'a ziyaret

Mühendislik Fakültesi ile AGDAŞ arasında yapılabilecek proje'lerin araştırılması bu konuda bilgi alışverişinde bulunulması amacıyla Mühendislik Fakültesi'nden AGDAŞ'a bir ziyaret gerçekleştirilmiştir. Ziyarete fakültemiz dekanı Prof.Dr. Orhan Torkul, dekan yardımcılarımız, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. İmdat Taymaz, Makina Mühendisliği Öğretim Üyeleri Prof.Dr. Hakan Serhat Soyhan, Doç.Dr. Hüseyin Pehlivan, Yrd.Doç.Dr. Kemal Çakır, Jeofizik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Levent Gülen, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Ertan Yanıkoğlu, İnşaat Mühendisliği Öğretim Üyeleri Doç.Dr. Emrah Doğan ve Doç.Dr. Ertan Bol, Fakültemiz Bilgi İşlem Birimi Koordinatörü Arş.Gör. M. Raşit Cesur, AGDAŞ Genel Müdürü Kenan Demir, Teknik Genel Müdürü Yardımcısı Gürsel Yağan, Ticari Genel Müdürü Yardımcısı Mesut Yaşar Uzun ve AGDAŞ birim sorumluları katılmışlardır.