Bulut Bilişim ve Gelecek Konferansı

Dünyanın önde gelen Kurumsal Kaynak Planlaması yazılımları olan SAP (Business One) ve Microsoft (Dynamics) Türkiye Distribütörü Logosoft'un Genel Müdürü, Casper Yönetim Kurulu Üyesi ve İşletme Fakültemizin Danışma Kurulu Üyesi Sn. Nejat Saldanlı ve Logosoft Akademi Danışmanı Sn. Birol Cabadak'ın katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz "Bulut Bilişim ve Gelecek" konulu konferansa  davetlisiniz.

Fakültemizin İki Öğrenci Topluluğunun işbirliğinde 14 Aralık 2016 Çarşamba günü saat 15:00-17:00 arasında Kültür ve Kongre Merkezi Salon 1'de gerçekleşecek konferansta; İş Dünyasında Bulut Bilişimin Geleceği tartışılarak, İşletme Fakültemize kazandırılan ERP Laboratuvarlarının öğrencilere kazandıracakları fırsatlar paylaşılacaktır.

Tüm öğrencilerimizi konferansımıza bekliyor, organizasyonumuza katkı veren 21 Gün 37 Derece İş Topluluğu ve Yönetim Bilişim Sistemleri Topluluğuna teşekkür ediyorum.

Prof.Dr. Ahmet Vecdi Can
 İşletme Fakültesi Dekanı