Çalıştay

Fakültemiz, Sakarya Üniversitesi Bilgisayar ve Bilişim Bilimleri Fakültesi, İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü ve  İstanbul Üniversitesi Bilgisayar Bilimleri Uygulama ve Araştırma Merkezi (BUYAMER) işbirliğinde 19 Ocak 2017 tarihinde fakültemiz toplantı salonunda "Yeni Nesil Bilişim Uygulamaları için Güçlerimizi Birleştiriyoruz: Endüstri 4.0’ın Üniversite ve Eğitime Uyarlanması" isimli bir çalıştay gerçekleştirilmiştir.

Çalıştayda Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Uygulamaları; MÜDEK, Uygulamalı Mühendislik Deneyimi (UMDE) ve Mühendislik Fakültesinde Sanallaştırma Uygulamaları anlatılmış, İstanbul Üniversitesi Enformatik Bölümü ve BUYAMER Tanıtım ve Faaliyetleri tanıtılmış, Endüstri 4.0'ın Eğitime Uyarlanması tartışılmış, karşılıklı yapılabilecekler üzerinde durulmuştur.