Fakültemiz 2017/2018 Öğretim Yılı Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi
Fakültemiz 2017/2018 öğretim yılı mezuniyet töreni gerçekleştirildi

.2017-2018  öğretim yılı Mühendislik Fakültesi Mezuniyet Törenimiz 4 Temmuz 2018 tarihinde Saat:15:00-17:00 arası Sakarya Üniversitesi Spor Bilimleri Fakülte Sahası’nda gerçekleştirilmiştir.Törenimize Rektör vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın, Rektör Yardımcılarımızdan Prof. Dr. Ümit KOCABIÇAK, Dekan Yardımcıları,  Mühendislik Fakültesine Bağlı Bölümlerimizin Öğretim Üyeleri, mezun durumda olan Öğrencilerimiz ve aileleri katılmıştır.Törenimizin akışı saygı duruşu ve İstiklal Marşı, Dekanımız Prof. Dr. Orhan TORKUL ve Rektör vekilimiz Prof. Dr. Mehmet Ali Yalçın'ın protokol konuşmaları, bölümlerimizde dereceye giren öğrencilerimize teşekkür belgesi, plaket ve ödül verimesi, Fakültemizde ilk üçe giren öğrencilere ödül verilmesi, fakülte birincisi Makina Mühendisliği Bölümü öğrencisi Ethem Sökmez’in  konuşması, mühendislik yemini ve kep atma eşliğinde soan ermiştir. Yeni mühendislerimize iş hayatlarında başarılar diliyor ve bu başarının bütün hayatlarına yansımasını diliyoruz.