Laboratuvar Dersi Alan Öğrencilerimize Yönelik "temel İş Sağlığı ve Güvenliği" Eğitimleri Başladı
Laboratuvar dersi alan öğrencilerimize yönelik

Laboratuvar dersi alan öğrencilerimize yönelik "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği" eğitimleri başladı

Fakültemiz İş Sağlığı ve Güvenliği komisyonu başkanı Prof.Dr. Vahdet Uçar ve İş Sağlığı ve Güvenliği Koordinatörü Arş.Gör. Baha Kamberoğlu koordinatörlüğünde, 24.Ekim 2018 çarşamba günü saat 15:00-15:45 saatleri arasında makine mühendisliği öğrencilerine, saat 16:00-16:45 saatleri arasında inşaat ve gıda mühendisliği öğrencilerine, "Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimi" verilmiştir.. Eğitimler 31.Ekim.2018 tarihinde Endüstri, Metalurji ve Malzeme, Çevre, Elektrik ve Elektronik mühendisliği bölümleri öğrencileri için de verilecektir.

Laboratuvar dersi alan öğrencilerin laboratuvar ortamına girişleri, bu eğitimi almalarına ve ilgili bölümün internet sayfasından indireceği "Laboratuvar Güvenliği Formunu" okuyup gerekenleri yapıp son sayfasının çıktısını alıp imzaladıktan sonra ilgili dersin sorumlu öğretim üyesine teslim etmesi ile mümkün olmaktadır. Bu nedenle sözkonusu eğitim, laboratuvar dersi alan öğrenciler için önem taşımaktadır.