Fakülte Sekreterimiz Hilmi Fidan'a Teşekkür ve Emeklilik Temennisi

13.02.2019 tarihinde yapılan Fakülte Kurulu Toplantısı sonunda, Dekanımız Prof.Dr. Ali Osman AYHAN, Dekan Yardımcılarımız Dr.Öğr.Üyesi Gültekin ÇAĞIL, Dr.Öğr.Üyesi Cemil YİĞİT ve Fakülte Kurulu üyelerimizin katılımı ile, yakın bir zamanda emekli olacak Mühendislik Fakülte sekreterimiz Sayın Hilmi FİDAN'a uzun yıllardır Fakültemize vermiş olduğu hizmetlerinden dolayı teşekkür edilerek, kendisi bir Plaket ile onurlandırılmış ve plaketi Dekanımız  Prof. Dr. Ali Osman AYHAN tarafından kendisine takdim edilmiştir. Fakülte Kurulu üyelerimiz tarafından da kendisine teşekkür ve güzel temennilerde bulunulmuş olup, devamında Fakültemiz İdari Personeli ile de düzenlenen veda toplantısında, kendisine hediyesi takdim edilerek yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür edilmiştir.

Fakülte Sekreterimiz Hilmi FİDAN'a emeklilik hayatı boyunca sevdikleri ile beraber sağlık ve mutluluklar dileriz.