Uluslararası Umman Sultan Qaboos Üniversitesi Mühendislik Fakültesinden Dekanlığımıza Ziyaret

Uluslararası Umman Sultan Qaboos Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Dekanı Nabeel Zharan Al-Rawahi, Makina Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. Nasr Al-Hinai ve Çevre Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Dr. Issa Al-Harty, fakültemiz Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Fatih Karadağlı ile birlikte dekanlığımızı ziyaret etmişlerdir. Sultan Qaboos Üniversitesinin Japonya'da bazı üniversiteler ve ülkemizin önemli üniversitelerinden İTÜ ile işbirlikleri bulunmaktadır. Ziyarette üniversitelerimiz ve ilgili bölümlerimiz arasında öğrenci ve öğretim üyesi değişimi konusunda mutabık kalınmıştır.