Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Polonya Gdansk’ta Düzenlenen Iwa 8.uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresine Katıldılar

Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri Polonya Gdansk’ta düzenlenen IWA 8.Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresine katıldılar

Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Çevre Mühendisliği Bölümü Öğrencileri 12-14 Mayıs 2016 tarihlerinde Polonya Gdansk’ta düzenlenen IWA 8.Uluslararası Genç Su Profesyonelleri Kongresine katılmışlardır. Avrupa’nın farklı üniversiteleri ve araştırma merkezlerinden genç araştırmacıların katıldığı kongrede SAÜ Çevre Mühendisliği öğrencileri de su kaynaklarının yönetimi konusunda hazırladıkları projelerinin sunumlarını gerçekleştirmişlerdir.