Ana Sayfa
Duyurular
Ayın Mezunu (kasım 2016): Didem Yılmaz
Ayın Mezunu (Kasım 2016): Didem Yılmaz

Ayın Mezunu (Kasım 2016): Didem Yılmaz

1965 yılında İstanbul’da doğdum. İlkokula babamın görevi sebebiyle Bilecik’te başladım ve ilk,orta ve lise eğitimini İzmit/Kocaeli de devam ettim. 1982 yılında Yüksek Öğrenim Kurumu (YÖK)’ün faaliyete geçmesi sonucu Sakarya Devlet Mimarlık Mühendislik Akademisi adı ile faaliyet veren okulumuz İstanbul Teknik Üniversitesi Sakarya Mühendislik Fakültesi olarak değişti ve  Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde öğrenimine başladım. 1986 yılında bu bölümden mezun oldum  ve aynı sene İstanbul Teknik Üniversitesi’nde bir yıl süre ile çeşitli öğretim üyelerinin derslerine özel öğrenci olarak devam ettim. Aynı sene Yıldız Teknik Üniversitesi Kocaeli Mühendislik Fakültesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde Araştırma Görevlisi olarak ilk akademik hayatıma başladım.

Bu süreçte ; İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi Üretim Yönetimi Anabilim dalında  yüksek lisans ve doktoramı tamamladım. 1987 yılında Kocaeli Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü’nde “yardımcı doçent” ünvanını aldım. Bu süreç içinde yurt içi ve yurt dışı pek çok yayın ve makale yaptım. 2009 yılında bu bölümden emekli olarak ayrıldım.

Daha sonrasında İstanbul Kültür Üniversitesi İşletme Fakültesi Üretim ve kalite yönetimi’nde 3yıl, Yeniyüzyıl Üniversitesi Endüstri Mühendisliği bölümünde 1,5 yıl çalıştım ve 2011 yılından bu yana  İstanbul Gelişim Üniversitesi Endüstri Mühendisliği  Bölümünde Öğretim Üyesi olarak görev yapmaktadır.

Evli ve iki çocuk annesidir.

Fotoğraflar