Prof.Dr. Akın Akıncı'nın Yeraldığı, Tübitak-Teydeb 1505 Projesi Tübitak Tarafından Desteklenmeye Değer Bulunmuştur

Prof.Dr. Akın Akıncı'nın yeraldığı, TÜBİTAK-TEYDEB 1505 projesi TÜBİTAK tarafından desteklenmeye değer bulunmuştur

Üniversite-Sanayii işbirliği çerçevesinde Yürütücülüğünü Sakarya Üniversitesi/Malzeme ve Metalurji Mühendisliği bölümünden Prof. Dr. Akın Akıncı ile Otomotiv Sektöründe Faaliyet gösteren Toyota Boshoku Türkiye A.Ş. PE interior ekibinin yer aldığı, TÜBİTAK-TEYDEB 1505 kodlu "TERMOPLASTİK İÇ TRİM PARÇALARINDA KÖPÜKLENDİRİCİ KATKI MALZEMELERİ KULLANILARAK YENİ FORMÜL GELİŞTİRİLMESİ, PARÇA AĞIRLIĞI İLE ENJEKSİYON ÇEVRİM SÜRESİNİN AZALTILMASI VE PARÇA YÜZEYİ İYİLEŞTİRİLMESİ  – (Enjeksiyon Parçaları Ağırlık Azaltma-Chemical Blow Molding Teknolojisi)" başlıklı proje, TÜBİTAK tarafından 2019-2020 döneminde desteklenmeye değer bulunmuştur.