Mıtsubıshı Electrıc Türkiye Sponsorluğunda Oluşturulan Laboratuvar Hizmete Açılmıştır
MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE sponsorluğunda oluşturulan laboratuvar hizmete açılmıştır

MITSUBISHI ELECTRIC TÜRKİYE Departman müdürü Sayın Hiroshi MATSUMURA destekleri ve SAÜ Mühendislik Fakültesi Dekanlığının Katkıları ile SAÜ. Müh. Fak. Elektrik - Elektronik Mühendisliği bölümüne, Kontrol ve Otomasyon alanında, öğrencilerimiz ve Sanayimizin işbirliği ile gerçekleştirilecek projeler için yeni bir Endüstriyel Otomasyon Lab. kurulumu sağlanmıştır. MITSUBISHI ELECTRIC TURKEY Departman müdürlerinden Sayın Önder ŞENOL’un, Departman yardımcısı Maki KIMURA’nın ve Satış Destek Müh. Emrullah UZUN’un da katılımları ile açılışı gerçekleştirilen laboratuvarımızda, MITSUBISHI ELECTRIC TURKEY Eğitim Takım Lideri Sayın Gözde GÜÇYETER ve bölümümüz Elektrik - Elektronik Müh. Öğretim üye ve elemanları ile eğitim faaliyetlerine başlamıştır.