Dekanımızdan 2021-2022 Bahar Dönemi Mesajı

2021-2022 Eğitim Öğretim Bahar dönemimiz başladı. Geçen dönemlerin uzaktan ve hibrit uygulaması yerine yeniden yüzyüze eğitime başlamış olabildiğimiz için de Allaha ham ediyorum. Umarım Pandemi süreci tamamen biter ve eğitim süreçlerimiz sağlıkla ve başarı ile devam eder. İnsanın gönlü hep güzellikler olsun, her şey yolunda olsun istiyor. Ancak zaman zaman çeşitli nimetlerden yoksun kalmak da kıymetini bilemediğimiz nimetlerin değerini artırıyor, kıymetini bilmeyi sağlıyor olmalıdır. Bu tür yoksunluklardan kendimize pozitif faydalar üretebilmiş olarak çıkmış isek bize o kar kalacaktır.

Öğrenci odaklı olan Üniversitemiz/Fakültemizde  hep birlikte eğitim düzeyimizi nasıl daha verimli hale getirebiliriz diye düşünmek de son derece önem arz etmektedir.  Bu süreçte hem kendi kazanımlarımızı artırmaya çalışmak, hem de bölüm, fakülte, üniversite ve ülkemize olan katkımızı en üst düzeyde gerçekleştirme niyet ve çabasında olmak düsturumuz olmalıdır. Ülkemizin, üniversitemizin de artan hedeflerini yakalamak için hepimize düşen yükler de söz konusudur. İleri ülkeler seviyesine ancak inançla çalışmak ve gayret etmekle ulaşılabileceğini, bize düşenin bu hedeflerin yolunda olmak, gayret etmek olduğunu, bunu da örnek olarak birbirimize hatırlatmanın bize daha yakışan olduğunu da unutmamalıyız. Yeni dönemin hepimiz için hayırlı olmasını diliyorum. Mühendislik Fakültemizin gayretli ve çalışkan tüm bireylerine teşekkür eder, sağlıklı ve başarılı bir dönem geçirmemizi dilerim. Muhabbetlerimle.

Prof.Dr.Ahmet ALP

Dekan