Ana Sayfa
Duyurular
Fakültemizden Ecoplas Firmasına İadei Ziyaret
Fakültemizden Ecoplas Firmasına İadei Ziyaret

Fakültemizden Ecoplas Firmasına İadei Ziyaret

11 Nisan 2022 tarihinde Ecoplas firmasından Mühendislik Fakültesine yapılan ziyarete karşılık, Ecoplas firması Mühendislik Fakültesi Dekanlığı ve Fakülte öğretim Üyelerinden oluşan bir topluluk tarafından iadei ziyarette bulunulmuştur.

Ziyarete Mühendislik Fakültesi adına Dekan Prof.Dr. Ahmet Alp, Dekan Yardımcıları Doç.Dr. Özer Uygun ve Doç.Dr. Gültekin Çağıl, Mühendislik Fakültesi Öğretim Üyeleri; Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr Akın Akıncı, Doç.Dr. Oğuz Güler, Doç.Dr. Ediz Ercenk, Dr.Öğr.Üyesi Serdar Aslan, Makine Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr. H.Serhat Soyhan, Doç.Dr. Akın Oğuz Kaptı, Doç.Dr. Sedat İriç, Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden Prof.Dr Yılmaz Uyaroğlu, Doç.Dr. M. Kürşat Uçar, Dr.Öğr.Üyesi Selçuk Emiroğlu, Ecoplas Genel Müdürü ve aynı zamanda Sakarya Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Danışma Kurulu Başkan Yardımcısı Bülent Yazıcı, Sakarya Fabrika Direktörü Mesut Dursun, Kalite Müdürü Batuhan Saraç, Boyahane Müdürü Nurullah Yıldız,  Elektronik Üretim Müdürü Adem Güngörmez katılmışlardır.

Ziyarette öncelikle genel bir toplantı yapılarak Ecoplas firması tarihi ve gelişimi konusunda bilgiler verilmiş, daha sonra fabrika sahası, firmanın çeşitli departmanları gezilmiş, iş yapış şekilleri konusunda bilgi alınmış ve karşılıklı yapılacaklar konusunda bilgi alışverişinde bulunulmuştur.