Sürdürülebilirlik Alanında Disiplinlerarası Yüksek Lisans Programı Açmak İçin İlgili Sektörden Paydaşlarla Fikir Alışverişi Toplantısı Gerçekleştirildi
Sürdürülebilirlik alanında disiplinlerarası yüksek lisans programı açmak için ilgili sektörden paydaşlarla fikir alışverişi toplantısı gerçekleştirildi

Sakarya Üniversitesi, sürdürülebilirlik alanında disiplinlerarası yüksek lisans programı açmak için konu ile ilgili sektörden paydaşlarla fikir alışverişi toplantısı gerçekleştirmiştir. Toplatıya Rektör yardımcımız Prof.Dr. Özer Köseoğlu, Dekanımız Prof.Dr. Halit Yaşar, Çevre Mühendisliği Bölüm Başkanı Prof.Dr. Nurtaç Öz, yine aynı bölümden Doç.Dr. Aliye Erses Suna Yay, Otokar A.Ş den Çevre Lideri Gönül MUMLU, Daikin Isıtma ve Soğutma Sistemleri Sanayi Ticaret A.Ş’ den Ar-Ge Geliştirme Kontrol Bölüm Müdürü İsmail Selçuk TANRIÖVEN ve Taypa Tekstil Giyim San ve Ticaret A.Ş ‘den Sürdürülebilirlik Müdürü Nilgün YAZKAN katılmışlardır. Toplantıda açılması planlanan yüksek lisans programı için sektördeki ihtiyaçlar dile getirilmiş, sanayi ile üniversitenin işbirliği içinde bulunmasından ve deneyimlerin paylaşılmasından memnuniyet duyulduğu ifade edilmiştir.