Fakültemiz 2023-24 Eğitim Öğretim Dönemi Mezuniyet Töreni Gerçekleştirildi

Törene Sakarya Üniversitesi Rektörü Prof.Dr. Hamza Al, Adapazarı Belediyesi Başkan Yardımcısı Hilmi Kızılcık, Serdivan Belediye Başkanı Osman Çelik, Rektör Yardımcıları Prof.Dr. Emrah Doğan, Prof.Dr. Özer Köseoğlu, Prof.Dr. M. Barış Horzum,  İletişim Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Yusuf Adıgüzel, İşletme Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Sima Nart, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Dilek Aygin, Bölüm Başkanlarımız,  İstanbul Teknopark Yönetim Kurulu Başkanı Prof.Dr. Metin Yerebakan, Müsiad Sakarya İl Başkanı İsmail Filizfidanoğlu, fakültemizde dereceye giren birinci, ikinci ve üçüncü öğrencilerimize hediye vermek üzere Tırsan Treyler Sanayi ve Ticaret A.Ş.'ni temsilen Eğitim ve İç İletişim sorumlu uzmanı Pınar Başol ve Uzman Yardımcısı Mert Ökcün, Öğretim Üyeleri, mezun öğrenciler ve aileleri katılmışlardır.

Tören fotoğrafları ekte sunulan linkten indirebilir.